HTML

DuliFuli - morogni kell!

Megmondom, ami nem tetszik, elég volt a hallgatásból! Ebből is elegem van és abból is és lehet, hogy belőled is, csak még nem tudod.

Friss topikok

Linkblog

2009.07.01. 14:19 MorGorilla

Görbe uborka és Sim City oktatás politikusoknak

 

 

 

Megdöbbenve olvasom itt,  hogy az EU eddig szabályozta a forgalomba hozható zöldségek formáját és méretét is. Már 20 éve vezették be azt a szabályt, hogy csak szabályos és megfelelő méretű zöldség legyen kapható a boltokban, akkor elkerülte a figyelmemet, de most sem értem, hogy mi értelme volt és kinek volt jó. Most meg visszavonták, szabad csúnya répát, uborkát, akármit enni és venni. A bürokrácia elleni harc jegyében, ugye, hű de jó. Talán eleve nem kellene mindent kézzel szabályozni, csak a fő mozgató elemeknél fogva megragadni a gazdaságot, dehát ehhez ész kéne. Ehelyett az indokolatlan antitröszt perek divatosak meg a százezer oldalas rendelkezések, amik az ilyen lényegtelen hülyeségekről szólnak. Irigylem őket, hogy ennyire ráérnek.

 

Be kéne utalni az EU-s politikusokat egy Sim City táborba, ott ugyanis nem utasíthatnák a népet, hogy költözzön a városodba, vagy menjen el, vagy vállaljon gyereket vagy ne. Pusztán indirekt módon vezetheted a várost, ha van munka és van hol lakni, odaköltöznek, ha van ovi, akkor a gyerekesek is beindulnak. A mocsok aljanép ugyanis szabad költözködési joggal bír és gátlástalanul gyakorolja is (csak mi magyarok nem szeretjük) a költözködést, oda, ahol jobb. Persze egyes helyi politikusok támogatják, mondván, hogy el lehet menni.

Ennyit tud az EU, vasvillával böködni a fene nagy demokrácia és szabadságjogok nevében? 20 évig nem adhattál el görbe paradicsomot, de most már lehet, vajon mi változott me g közben? Agyrém, remélem nem jut eszükbe a széklet méretének és formájának rendeleti szabályozása, mert bajban (sőt, szarban) leszünk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szar eu bürokrácia szabályozás kontroll uborka totális city sim szarrágás simcity szőrszál hasogatás


A bejegyzés trackback címe:

https://dulifuli.blog.hu/api/trackback/id/tr131220043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása